Keukenrobot Piet Huysentruyt Review

Reviews over keukenrobots schrijven zonder te schrijven over de veruit meest populaire keukenrobot is not done. Vandaag bespreken we de Domo DO9070KR, beter gekend als de keukenrobot van Piet Huysentruyt. In feite kan je zeggen dat Piet Huysentruyt hier een risico mee genomen heeft. Jouw naam aan een merk verbinden kan ook gevolgen hebben voor jou wanneer het blijkt dat het geen goed product is. Bij deze keukenrobot moet Piet Huysentruyt helemaal niet vrezen. Deze Domo D09070KR is van uitstekende makelij. Meer zelfs, Piet Huysentruyt mag blij zijn dat hij zijn naam aan deze keukenrobot mag verlenen. Zowel op het vlak van design als op het vlak van functionaliteit is deze Keukenrobot een pareltje. En dan hebben we het nog niet over de prijs kwaliteit verhouding. Als je het gevoel zou hebben dat we té lyrisch zijn, we kunnen je garanderen dat dit niet zo is. Geloof je ons niet? Lees verder en je zal merken dat de Domo D09070KR zeker een aanrader is.

Design

Op het eerste zicht is de keukenrobot van Piet Huysentruyt zeer mooi afgewerkt. De metalen keukenrobot heeft mooie afrondingen en kan gerust op uw aanrecht blijven staan als deel van de keuken. De Domo D09070KR is in vier kleuren verkrijgbaar. Deze kan je vinden in het groen, grijs, oranje en blauw. Onze voorkeur gaat uit naar de grijze keukenrobot. Deze is toch nog steeds een stuk minder opvallend dan de rest. Voorts is de afwerking van bijvoorbeeld de snelheidsregelaar van hoge kwaliteit. De onderkant van de keukenrobot is voorzien van grote “pootjes” wat ervoor zorgt dat deze niet weg schuift bij het gebruik. Het design is echt wel één van de mooiere die wij al gezien hebben. En we hebben er al veel gezien.

Mogelijkheden

De mogelijkheden van de Piet Huysentruyt keukenrobot zijn eerder beperkt en zijn vooral gericht op de hobbykok die allerhande cakes en gebakjes wil maken. deze Domo keukenrobot kan kneden, malen en kloppen. De krachtige 1000 watt motor is geschikt voor de zwaardere degen en  heeft 8 snelheidsstanden. Deze keukenhulp is voorzien van een antispatdeksel om je proper te houden. Daarenboven zijn de meegeleverde accessoires nog eens vaatwasbestendig waardoor je ook deze makkelijk proper kan houden. De Piet Huysentruyt keukenrobot is voorts voorzien van een mengkom met een inhoud van 4,5 liter. Afhankelijk van de aard van de ingrediënten is de mengkom met deksel in staat om ongeveer 2 kilogram deeg te maken. Bij aankoop van de keukenmachine is er ook nog standaard een deeghaak, klopper en ballongarde meegeleverd. Is dat nog niet voldoende? Domo bied je de mogelijkheid om nog een extra vleesmolen, groentesnijder of pastamaker aan te kopen. Let wel, dit brengt natuurlijk een extra kost met zich mee.

Gebruik

Het monteren, gebruiken en demonteren van de keukenrobot van Piet Huysentruyt is relatief eenvoudig. Je hoeft helemaal geen technische achtergond te hebben om dit te kunnen. Om hem te monteren dien je gewoon de Domo D09070KR te ontgrendelen, de mengkom vastzetten en de gewenste accessoire te bevestigen. Meer is het niet. Het demonteren is juist het tegenovergestelde en het gebruik van deze keukenrobot wijst zichzelf uit. We raden het niet aan maar zelfs een kind zou dit kunnen. Voorts kan deze keukenrobot room tot wel 10 minuten kloppen en eiwit (tot 12 stuks)

Keukenrobot Piet Huysentruyt: Ons Besluit

Wij zijn fan van deze keukenrobot. Zowel het design als de technische kenmerken spreken ons aan. De Domo D09070KR en zijn accessoires zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Bij het ontwerpen hebben ze volgens ons echt op iedere klein detail goed opgelet. Het feit dat deze keukenrobot enkel kan mengen, kloppen en mengen is een minpuntje. Deze keukenrobot is dan ook vooral voor patisserie geschikt. Deze raden wij dan ook aan voor iedere bakfanaat.

Video

Piet Huysentruyt Keukenrobot: Domo D09070KR

Piet Huysentruyt Keukenrobot: Domo D09070KR
0

Pros

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Prijs
  • Design

Cons

  • Aantal accessoires zijn wat beperkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *