Philips Avance HR 7978/00 Review

Philips Avance HR 7978/00

Inleiding

De Philips Avance HR 7978/00 is een keukenrobot die heel wat mogelijkheden biedt.  Wil je een soepje maken? Of heb je eerder zin in een lekkere Cake of een knapperig koekje? Volgens de fabrikant kan deze Philips Avance HR 7978/00 het allemaal. De keukenrobot heeft een 1000 W-motor waarvan de snelheid en puls tot zeven standen aanpasbaar is. Deze keukenmachine stelt je in staat om voedsel te mengen, snijden, hakken, raspen en zelfs het verwerken van vlees is mogelijk door de vleesmolen met automatische doorvoer. Voorts maakt de Avance HR 7978/00 ook gebruik van planetaire draaibeweging waardoor jouw ingrediënten beter gemengd worden. Door deze bewegingen kunnen de bijgeleverde accessoires zowel vooruit als achteruit bewegen.

Wat is er meegeleverd?

Bij de Philips Avance HR 7978/00 worden er heel wat accessoires meegeleverd. Zoals de metalen kom van 4 liter, een metalen kneedhaak, een blender, keukenmachine met schijven van 1,5 liter, een citruspers, een maalmolen en tot slot een vleesmolen.

Metalen Kom van vier liter

Philips avance HR 7978/00 metalen komDeze grote, robuuste metalen heeft een inhoud van vier liter. Deze kom heeft bijgevolg genoeg inhoud om in één keer vier pizza’s van 30 centimeter te maken. De metalen kom is voorzien van een handvat wat er voor zorgt dat je deze gemakkelijk kan dragen en zelfs gieten. Bovenop dit alles wordt spatten ook nog eens voorkomen door gebruik te maken van een spatscherm.

 

 

Unieke kneedhaak, klopper en garde

Dunieke kneedhaak, garde en klopper van Philips Avance HR 7978/00e unieke metalen kneedhaak zorgt door de imitatie van de handbewegingen voor een beter resultaat
met minder brokjes. Voorts zorgt het design ervoor dat de kneedhaak, klopper en garde makkelijk installeerbaar zijn.

 

 

Open design arm

De Philips Avance HR 7978/00 is voorzien van een unieke design arm. Deze kan simpel omhoog geklapt worden om zo eenvoudig accessoires te bevestigen. De design arm zorgt er ook voor dat het makkelijk is om toegang te hebben tot de kom. Je kan zo zelf makkelijk producten toevoegen.

Metalen vleesmolen

metalen vleesmolen voor Philips Avance HR 7978/00zin om vlees te hakken? De bijgeleverde metalen vleesmolen zorgt ervoor dat jouw vlees aan 34 gram per seconde gehakt wordt. Deze vleesmolen heeft ook een automatisch doorvoer en is voorzien van schoonmaakaccessoires om het de vleesmolen grondig te reinigen.

Keukenmachine

keukenmachine philips avance hr 7978/00De Avance keukenrobot van Philips is voorzien van een keukenmachine met speciale schijven waarmee je makkelijk kan snijden, hakken of raspen van verschillende voedingsproducten. Een pluspunt aan deze keukenmachine is het feit dat deze eenvoudig te reinigen is. In minder dan dertig seconden is het mogelijk om de keukenmachinekom schoon te maken.

Sapjes? Chocomelk? Groenten pureren? Het kan allemaal

De Philips Avance HR 7978/00 is voorzien van tal van snufjes om alles wat je maar wil te mengen, malen of in een sapje doen veranderen. De keukenrobot is voorzien van een blenderbeker met verwijderbaar mes. De messen van de keukenrobot is volgens de fabrikant voorzien van een viersterrenmes op basis van toonaangevende technologie.

Voorts is er ook een citruspers en maalmolen. De citruspers is een hulpstuk die je in enkele minuten in staat stelt om in enkele minuten een lekker sapje te maken. Als laatste is de Philips avance HR 7978/00 voorzien van een maalmolen. Deze is uiterst geschikt voor koffie, chocolade of andere ingrediënten.

Voordelen

 • Vaatwasbestendige kom en accessoires;
 • Zelfs een kind kan het gebruiken;
 • Vermogen van 1000 watt;
 • mooi design.

Nadelen

 • Niet alles mag in de vaatwas;
 • geen opbergsysteem voor de verschillende accessoires;
 • de citruspers heeft geen schenktuit.

Video

Op onderstaande video zie je de philips Avance collectie aan het werk.

Philips Avance HR 7978/00

Philips Avance HR 7978/00
0

Pros

 • Vaatwasbestendige kom en accessoires
 • Zelfs een kind kan het gebruiken
 • Vermogen van 1000 watt
 • mooi design

Cons

 • geen opbergsysteem voor de verschillende accessoires
 • Niet alles mag in de vaatwas
 • de citruspers heeft geen schenktuit

2 gedachten over “Philips Avance HR 7978/00 Review

 • januari 16, 2017 om 4:35 pm
  Permalink

  Is het verwerken van vlees eenvoudig met die vleesmolen? dank

  Beantwoorden
  • januari 16, 2017 om 4:36 pm
   Permalink

   Dag Nicole,

   Het verwerken zelf is relatief eenvoudig. Het enige minpuntje is het afwassen. De vleesmolen zelf heeft heel wat kleine onderdeeltjes waardoor het niet altijd even eenvoudig is om dit af te wassen.

   Groetjes
   het keukenrobot-vergeleken team

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *